Ναταλία Πετρίτη

Οι Khruangbin και ο Leon Bridges επανενώνονται στην κυκλοφορία του δεύτερου EP-συνεργασίας τους με τίτλο Texas Moon, το οποίο και κυκλοφορεί από την Dead Oceans.

Το trio από το Houston και ο τεξανός καλλιτέχνης βρέθηκαν και πάλι στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το follow-up του ντεμπούτου τους EP από το 2020,  Texas Sun, μπλέκοντας για ακόμη μια φορά ήχους της country, soul και psychedelia, αυτή τη φορά όμως σε μια διαφορετική κατεύθυνση, έξω από τα νερά και των δύο.

«Χωρίς τη χαρά δεν μπορεί να υπάρχει πραγματική αντίληψη του πόνου. Χωρίς τον ήλιο, όλη αυτή η βροχή εμποδίζει τα πράγματα από το να φυτρώσουν. Πώς μπορούμε να έχουμε τον ήλιο χωρίς τη σελήνη;» αναφέρουν οι Khruangbin σε σχετικό δελτίο τύπου. 

Το Texas Moon αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία για το 2022 τόσο για τους Khruangbin, όσο και για τον Leon Bridges. Το 2021, οι Khruangbin κυκλοφόρησαν το Mordechai Remixes, ενώ εμφανίστηκαν και στον δίσκο του Paul McCartney,  McCartney III Imagined. Οι ίδιοι αναμένεται να ξεκινήσουν μια παγκόσμια tour τον Απρίλιο με support από τους Toro y Moi και Men I Trust.

Ακούστε εδώ το Texas Moon EP:

Texas Moon EP Artwork:

texas-moon-artwork

Texas Moon EP Tracklist:

  1. Doris
  2. B-Side
  3. Chocolate Hills
  4. Father Father
  5. Mariella

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured