Ναταλία Πετρίτη

Την δισκογραφική τους επιστροφή μετά από διάλειμμα έξι ετών έκαναν γνωστή οι Γερμανοί Moderat, οι οποίοι και πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο μετά το III του 2016. Τίτλος αυτού θα είναι το MORE D4TA.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 κομμάτια, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου από την Monkeytown Records. Σε αυτόν θα περιλαμβάνονται στίχοι του μέλους των Moderat, Sascha Ring, ο οποίος και εμπνεύστηκε από τις επισκέψεις του στο μουσείο Gemäldegalerie του Βερολίνου, μαζί με την μικρή του κόρη.

Ο δίσκος γράφτηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ πολλές από τις στιχουργικές του αναφορές αποδίδουν το αίσθημα της απομόνωσης και της πληθώρας πληροφοριών με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ξαφνικά ο Ring.

Οι Moderat μοιράστηκαν ήδη το πρώτο preview του δίσκου, το κομμάτι “Fast Land”, μέσα από ένα εντυπωσιακό μουσικό video σε σκηνοθεσία Ben Miethke.

Το supergroup, που αποτελείται από τον Sascha Ring ή αλλιώς Apparat και τους Gernot Bronsert και Sebastian Szary των Modeselektor, ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα για να ασχοληθούν τα μέλη του με τα προσωπικά τους projects το 2017.

Δείτε εδώ το video του “Fast Land”:

 

MORE D4TA:

  1. ‘Fast Land’
  2. ‘Easy Prey’
  3. ‘Drum Glow’
  4. ‘Soft Edit’
  5. ‘Undo Redo’
  6. ‘Neon Rats’
  7. ‘More Love’
  8. ‘Numb Bell’
  9. ‘Doom Hype’
  10. ‘Copy Copy’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured