Ναταλία Πετρίτη

Ένα επίσημο biopic για τον Michael Jackson φαίνεται πως ετοιμάζει η εταιρία Lionsgate, με τον παραγωγό της ταινίας Bohemian Rhapsody, Graham King, να βρίσκεται πίσω από το project. Η δημιουργία της ταινίας φαίνεται πως στηρίζεται πλήρως από την οικογένεια του Jackson και αναμένεται να συγκινήσει το box office όταν αυτή κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Το σενάριο της ταινίας, που θα φέρει τον τίτλο Michael, υπογράφει ο John Logan, γνωστός για τη δουλειά του στα Aviator και Hugo του Martin Scorsese, αλλά και στο Skyfall του Sam Mendes. Οι John Branca και John McClain, co-executors της κληρονομιάς του Jackson, θα βρεθούν και οι ίδιοι στον ρόλο του παραγωγού μαζί με τον King, ο οποίος και γνωρίζει την οικογένεια του εκλιπόντα καλλιτέχνη εδώ και δεκαετίες.

«Γνώρισα την οικογένεια Jackson το 1981 και είμαι περήφανος που θα φέρω την κληρονομιά της στη μεγάλη οθόνη», ανέφερε ο King σε σχετικές του δηλώσεις. «Όταν καθόμουν στο Dodger Stadium και παρακολουθούσα την Victory Tour, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι σχεδόν 38 χρόνια μετά θα είχα το προνόμιο να συμμετέχω σε αυτήν την ταινία».

Σύμφωνα με το Deadline, το Michael θα είναι ένα «αναλυτικό πορτρέτο ενός σύνθετου ανθρώπου», ενώ θα εστιάζει στις πιο iconic ερμηνείες του Jackson, δίνοντας ταυτόχρονα insight στην καλλιτεχνική δημιουργία του και την προσωπική του ζωή.

Το αν θα αναφέρονται στην ταινία οι κατηγορίες στο πρόσωπο του Jackson για παιδική σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι γνωστό, με δεδομένη όμως τη σχέση του με τον King, είναι μάλλον απίθανο.

Αναμένουμε με αγωνία την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured