Ναταλία Πετρίτη

Το ότι δουλεύει με τη Hope Sandoval των Mazzy Star πάνω σε νέα μουσική αποκάλυψε πρόσφατα ο Warren Ellis, ο οποίος και ανέβασε ένα σχετικό teaser στο Tweeter, για να το διαγράψει στη συνέχεια.

Το tweet αναρτήθηκε στις 23 Ιανουαρίου και σε αυτό ο Ellis έγραψε: «Τελευταία δουλεύω στο στούντιο μερικά κομμάτια με τη Hope Sandoval. Τι υπέροχη φωνή που έχει».

Μετά τη διαγραφή του tweet δεν έχει υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση πάνω στη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, ενώ ο επικοινωνιακός αντιπρόσωπος του Ellis αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία στο Paste Magazine που επιχείρησε να αποσπάσει πληροφορίες.

Ο Warren Ellis εργάζεται αυτήν την περίοδο με τον Nick Cave, με τον οποίο αναμένεται να γράψουν τη μουσική για το Marilyn Monroe biopic, Blonde, με πρωταγωνίστρια την  Ana de Armas.

Η Sandoval από την άλλη, συμμετείχε πέρυσι στο tribute album, Songs for Tres, το οποίο ηχογραφήθηκε στη μνήμη του μέλους των Psychic Ills, Tres Warren.

Η τραγουδίστρια των Mazzy Star κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο, Son of a Lady, το 2017, με το όνομα Hope Sandoval & The Warm Inventions.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured