Ναταλία Πετρίτη

Τη Rarities Compilation In/Out/In κυκλοφορούν οι θρυλικοί Sonic Youth, που θα περιέχει ηχογραφήσεις του συγκροτήματος από την ύστερη καριέρα τους στα 2000s. Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου, ενώ για να μας προετοιμάσουν, οι Sonic Youth έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι “In & Out” ως ένα preview του δίσκου.

Το In/Out/In περιέχει πέντε κομμάτια ηχογραφημένα σε διάφορα locations, με τα “Basement Contender” και “Machine” να έχουν ηχογραφηθεί στο στούντιο της μπάντας στη Μασσαχουσέτη κατά τη διάρκεια των sessions τους για το τελευταίο στούντιο άλμπουμ τους από το 2009, The Eternal. Ο παραγωγός, Jim O’Rourke, συμμετείχε στις ηχογραφήσεις των Sonic Youth στα κομμάτια “Out & In” και “Social Static”, τα οποία και ηχογραφήθηκαν στο Echo Canyon του New Jersey.

Ηχογραφημένο τόσο στο Echo Canyon όσο και στην Pomona της California, το “In & Out” είναι ένα επτάλεπτο κομμάτι με τα ανατριχιαστικά vocals της Kim Gordon και με ελάχιστους στίχους.

Το In/Out/In μπορείτε να παραγγείλετε ήδη σε LP, CD, και limited edition κασέτες μέσα από το Bandcamp page του συγκροτήματος.

Σε άλλα Sonic Youth νέα, το ιδρυτικό μέλος τους, Thurston Moore, δουλεύει αυτήν την περίοδο πάνω στο memoir του, με τίτλο Sonic Youth, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά.

In/Out/In Artwork: sonic youth In/Out/In

In/Out/In Tracklist:

  1. Basement Contender
  2. In & Out
  3. Machine
  4. Social Static
  5. Out & In

Ακούστε εδώ το “In & Out”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured