Ναταλία Πετρίτη

Το official video για το νέο τους single, “Won’t Stand Down” μοιράστηκαν οι Muse, τους οποίους το ελληνικό κοινό αναμένεται να απολαύσει το φετινό καλοκαίρι στο Ejekt Festival.

Η κυκλοφορία του κομματιού είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα από την μπάντα από το Teignmouth, όταν ο frontman της, Matt Bellamy, έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος του κομματιού ως teaser σε ένα Instagram live.

Το “Won’t Stand Down” αποτελεί την πρώτη γεύση το follow-up δίσκου του συγκροτήματος για το Simulation Theory του 2018.

Το κομμάτι, στην παραγωγή του οποίου βρέθηκαν οι Muse και στη μίξη ο Dan Lancaster (γνωστός από συνεργασίες του με τους Bring Me The Horizon και Enter Shikari), έχει ως θεματική σύμφωνα με τον Bellamy «το να αντιστέκεσαι απέναντι στους bullies σου, είτε εαυτοί βρίσκονται στην παιδική χαρά, είτε στη δουλειά, είτε οπουδήποτε αλλού».

«Έχει να κάνει με το να προστατεύεις τον εαυτό σου από εξαναγκασμούς και χειραγώγηση και το να τα αντιμετωπίζεις αυτά με δύναμη, άνεση και αποφασιστικότητα» πρόσθεσε ο ίδιος σχετικά με το μήνυμα του κομματιού.

Το video του σκηνοθέτησε ο Jared Hogan και αυτό γυρίστηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας, με ένα ιδιαίτερα σκοτεινό και ενδιαφέρον concept.

Οι λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Muse για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δείτε εδώ το video του “Won’t Stand Down”: 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured