Ναταλία Πετρίτη

450.00 δολάρια σε ένα NFT του Bored Ape που μοιάζει με τον ίδιο φαίνεται πως ξόδεψε ο Eminem, που είναι και ο πιο πρόσφατος καλλιτέχνης που επενδύει στη νέα μόδα των non-fungible tokens που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στη διεθνή αγορά.

Το artwork του Bored Ape – που αποτελεί τώρα και την profile picture του Eminem στον λογαριασμό του στο Twitter– βρισκόταν στην κατοχή του χρήστη του Twitter, @Gee__Gazza, ο οποίος και tweet-αρε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι πούλησε ο ίδιος το NFT στον Eminem. Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα Decrypt, η οποία και ασχολείται με νέα γύρω από cryptocurrencies (κρυπτονομίσματα). Το Decrypt, μάλιστα, μετέδωσε ότι ο Eminem αγόρασε το NFT του Bored Ape για 123.45 Ethereum, τα οποία και μεταφράζονται σε 450,000 δολάρια.

Το tweet του @Gee_Gazza μετά την πώληση του NFT:

Σύμφωνα και πάλι με το Decrypt, το συγκεκριμένο artwork είναι μόλις ένα από τα 15 NFTs που έχει αγοράσει τελευταία ο Eminem. Ο ίδιος δεν είναι ο μοναδικός επώνυμος ωστόσο που έχει αγοράσει ένα NFΤ του Bored Ape Yacht Club, αφού το ίδιο ακριβώς έχουν κάνει και οι Jimmy Fallon, ο μπασκετμπολίστας Steph Curry και ο Snoop Dogg.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured