Ναταλία Πετρίτη

Το ότι οι Coldplay θα σταματήσουν να γράφουν μουσική ως συγκρότημα το 2025 ανακοίνωσε ο Chris Martin σε ένα special show που θα προβληθεί σήμερα στο BBC Radio 2.

Η είδηση έγινε γνωστή όταν η παρουσιάστριά του, Jo Whiley, έπαιξε ένα ηχητικό κλιπ όπου ο Martin μιλά σε αυτό, στην εκπομπή Zoe Ball Breakfast Show όπου και η ίδια εμφανίστηκε.

«Λοιπόν μπορώ να σας το πω: ο τελευταίος μας κανονικός δίσκος θα κυκλοφορήσει το 2025 και μετά από αυτό νομίζω ότι θα βγαίνουμε μόνο σε περιοδείες» ανέφερε ο Martin. «Ίσως συνεχίσουμε με κάποιες συνεργασίες, όμως ο κατάλογος των Coldplay θα σταματήσει τότε» συνέχισε.

«Είναι πάντα πολύ πλακατζής και δεν ήμουν σίγουρη πότε μιλούσε ειλικρινά και πότε όχι», ανέφερε ωστόσο η Whiley σχετικά με τις δηλώσεις του.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον ένατο δίσκο του με τίτλο Music Of The Spheres νωρίτερα μέσα στο 2021. Μιλώντας στο NME τον Οκτώβριο, ο Martin είχε αναφέρει: «Θα φτιάξουμε 12 δίσκους. Διότι χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να τους φτιάξουμε. Το λατρεύω και είναι φανταστικό, όμως είναι και πολύ έντονη εμπειρία».

«Αισθάνομαι ότι επειδή γνωρίζω πως η πρόκληση αποδίδει, το να φτιάχνω μουσική δεν φαντάζει δύσκολο για μένα, αισθάνομαι ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε» συνέχισε ο ίδιος.

Το αν λοιπόν οι Coldplay σταματήσουν πράγματι να γράφουν μουσική το 2025 παραμένει ακόμη ένα μυστήριο!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured