Ναταλία Πετρίτη

Μια γνώριμη φωνή θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αυτές τις γιορτές οι επιβάτες του London Underground, μιας που η Mariah Carey έχει ήδη αναλάβει τον ρόλο της εκφώνησης ανακοινώσεων στους σταθμούς του.

Η βασίλισσα των Χριστουγέννων ανέλαβε τον ρόλο της εκφωνήτριας στον υπόγειο του Λονδίνου καθώς αυτήν την περίοδο προμοτάρει με την Amazon Music το κλασικό πλέον κομμάτι της, “All I Want For Christmas”.

«Γεια σας αγαπημένοι μου, είμαι η Mariah. Κάντε την ευχή μου πραγματικότητα και, σας παρακαλώ, σταθείτε πίσω από την κίτρινη γραμμή όσο βρίσκεστε εδώ. Μπείτε στον συρμό με προσοχή και μην ξεχάσετε να ζητήσετε από την Alexa να παίξει το “All I Want For Christmas” στην Amazon Music» αναφέρει το ηχογραφημένο μήνυμα που ακούγεται στον υπόγειο.

Η ίδια η Carey μοιράστηκε ένα clip από την ανακοίνωσή της στον υπόγειο στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στο post: «Βρετανοί φίλοι μου, συνεργάστηκα με την @amazonmusicuk για να φέρουμε λίγη γιορτινή διάθεση στον London Underground. Να έχετε ασφαλή ταξίδια!».

Το Underground takeover της δημοφιλούς τραγουδίστριας έρχεται δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου Christmas special της ίδιας, με τίτλο Mariah’s Christmas: The Magic Continues.

Το γιορτινό event για τη μικρή οθόνη κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου από την Apple TV+ και σε αυτό συνεργάζεται με τους Khalid και Kirk Franklin στο νέο κομμάτι, “Fall In Love At Christmas”.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured