Ναταλία Πετρίτη

Τα σχέδια της βρετανικής κυβέρνησης για την πάταξη της χρήσης ναρκωτικών σχολίασαν οι Primal Scream, σύμφωνα με τα οποία οι χρήστες ακόμη και μικρών ποσοτήτων ουσιών θα μπορούν δυνητικά να χάσουν το διαβατήριο και την άδεια οδήγησής τους.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, ανέφερε ότι τα σχέδια αυτά αποτελούν μέρος μιας δεκαετούς στρατηγικής της κυβέρνησής του και ότι αυτά θα είναι πολύ σκληρά ως προς τους «lifestyle χρήστες ναρκωτικών».

Σύμφωνα με τον Guardian, πέρα από την αφαίρεση διαβατηρίων και λοιπών εγγράφων, η αστυνομία θα έχει το δικαίωμα σε περίπτωση σύλληψης ενός dealer ναρκωτικών ουσιών να αναζητήσει όλες του τις επαφές από το κινητό του για να ασκήσει συστάσεις σε δυνητικούς του πελάτες.

Οι Primal Scream σχολίασαν τα νέα αυτά μέτρα μέσα από ανάρτησή τους στο Twitter. «Nixon-ικά επίπεδα παράνοιας και κυνισμού…», έγραφε το post του συγκροτήματος, το οποίο σχολίασε στη συνέχεια αστειευόμενο ότι στην επικείμενη Screamadelica tour του θα υπάρχει πολύς κόσμος χωρίς διαβατήριο!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured