Ναταλία Πετρίτη

Την τελευταία τους συναυλία για το 2021 έδωσαν οι Manic Street Preachers στο Wembley Arena, όπου και παρουσίασαν μια διασκευή του κλασικού κομματιού των  Cult, “She Sells Sanctuary”.

Με μια setlist γεμάτη από κομμάτια του 14ου δίσκου τους, The Ultra Vivid Lament, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών charts τον Σεπτέμβριο, οι αγαπημένοι Ουαλοί αφιέρωσαν την διασκευή του κομματιού του 1985 στον σπουδαίο παραγωγό τους, Steve Brown, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο σε ηλικία 65 ετών. Ο Brown είχε βρεθεί στον ρόλο του παραγωγού των Preachers από τον πρώτο κιόλας δίσκο τους, Generation Terrorists.

«Αυτό το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε έναν άνθρωπο που βρέθηκε στην παραγωγή δίσκων των Wham!, των Boomtown Rats, έκανε την παραγωγή στο "Motorcycle Empti-fucking-ness"», ανέφερε ο frontman του συγκροτήματος, James Dean Bradfield. «Έφυγε από τη ζωή φέτος – υπήρξε ένας εξαιρετικά αγαπητός φίλος μας και ένας φοβερός παραγωγός, ο κύριος Steve Brown. Ήταν επίσης παραγωγός αυτού του κομματιού».

Δείτε εδώ βίντεο από τη συναυλία των Manic Street Preachers στο Wembley Arena:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured