Ναταλία Πετρίτη

Λεπτομέρειες για την επανένωσή τους μοιράστηκαν οι Le Tigre, οι οποίες πρόκειται να δώσουν την πρώτη τους συναυλία μετά από περισσότερο από μια δεκαετία σε ένα νέο φεστιβάλ στην Pasadena το επόμενο καλοκαίρι.

Το συγκρότημα με frontwoman την Kathleen Hanna των Bikini Kill, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του το 2004, με τίτλο This Island, πριν να κάνει το μεγάλο του comeback το 2016 με το single ‘I’m With Her’, το οποίο κυκλοφόρησε για στήριξη της προεκλογικής καμπάνιας της Hillary Clinton.

Το trio πρόκειται να επιστρέψει με μια συναυλία στην πρώτη διοργάνωση του φεστιβάλ This Ain’t A Picnic, που θα λάβει χώρα στο Rose Bowl venue της Pasadena στις 27 και 28 Αυγούστου του 2022.

Headliners του φεστιβάλ θα είναι οι Strokes και οι LCD Soundsystem, ενώ πρόκειται επίσης να εμφανιστούν οι Phoebe Bridgers, IDLES, Wet Leg, Courtney Barnett, Turnstile, Caroline Polachek και πολλοί ακόμη.

Άραγε είναι αυτή η συναυλιακή επιστροφή των Le Tigre ένας οιωνός ώστε να περιμένουμε και νέα δισκογραφική δουλειά; Αναμένουμε με αγωνία!

Le Tigre

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured