Ναταλία Πετρίτη

Το νέο της video για τη διασκευή του “Damaged Goods” των Gang Of Four μοιράστηκε η La Roux, η οποία ηχογράφησε το κομμάτι του 1979 για τις ανάγκες του δίσκου The Problem of Leisure. Αυτός αποτελεί ένα tribute για τον εκλιπόντα Andy Gill, που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, με συμμετοχές καλλιτεχνών όπως οι IDLES, Warpaint, Gary Numan και πολλοί άλλοι.

Η La Roux κυκλοφόρησε επίσης το κομμάτι ως μέρος ενός EP έξι κομματιών, με remixes του από τους Wuh Oh, Disgu!se και F.A.R, μαζί με extended και instrumental cuts.

Στο συνοδευτικό video, η La Roux διαλύει έναν φούρνο μικροκυμάτων, όπως ακριβώς έκανε και ο Andy Gill με τους Gang Of Four σε μια κλασική τους ερμηνεία.

«Όταν ο Andy μου ζήτησε να συμμετέχω στο άλμπουμ, χάρηκα πάρα πολύ. Υπήρξε τεράστια μουσική επιρροή για μένα και ένας καλός φίλος, αστείος και καλόψυχος, εντελώς διαφορετικός από τη stage persona του. Ήταν τιμή μου το ότι δούλεψα μαζί του και το ότι είχα την ευκαιρία να γιορτάσω την κυκλοφορία αυτού του project μετά τον θάνατό του. Νιώσαμε την παρουσία του όσο γυρνούσαμε αυτό το video» δήλωσε η La Roux.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured