Ναταλία Πετρίτη

Τους λόγους για τους οποίους δεν εμφανίστηκε στο Live Aid του 1985 αποκάλυψε ο Rod Stewart, αναφέροντας ότι μόλις πρόσφατα τους έμαθε και ο ίδιος.

Προηγουμένως, ο λόγος που είχε επικρατήσει ως δικαιολογία για την απουσία του δημοφιλούς σκωτσέζου τραγουδιστή ήταν ότι ο ίδιος δεν είχε προλάβει να φτιάξει μια μπάντα για την εμφάνισή του, παρότι είχε μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια περιοδεία. Φαίνεται όμως πως η απόφαση ήταν τελικά πέρα από τον έλεγχο του ίδιου του καλλιτέχνη.

«Ήταν να εμφανιστούμε κανονικά», ανέφερε στο BBC σε συνέντευξή του, «όμως μερικά από τα μέλη της μπάντας μου με ενημέρωσαν ότι ο πρώην manager μου το απέρριψε γιατί δεν είχε επαρκή δημοσιογραφική κάλυψη για τον ίδιο».

«Ήθελε να το κάνω μόνο αν εμφανιζόμουν στις ειδήσεις των 10 στο CBS. Είπε «αν όχι, τότε δεν θα το κάνει». Και δεν ήταν γι΄αυτό αυτή η συναυλία. Ήταν για να μαζευτούν χρήματα για τα παιδιά. Δεν ήταν για να βγεις στις ειδήσεις στην Αμερική» συμπλήρωσε.

«Μόλις το έμαθα κι εγώ. Θεωρούσα τότε ότι ήταν παράξενο που δεν είχαμε εμφανιστεί στη συναυλία» πρόσθεσε.

Ο Stewart κυκλοφόρησε το 32ο άλμπουμ του την προηγούμενη εβδομάδα, με τίτλοThe Tears Of Hercule.

Νωρίτερα τον Νοέμβριο, ο Burna Boy μοιράστηκε τα πλάνα του να παρουσιάσει μια συναυλία στα πρότυπα του Live Aid για να μαζευτούν χρήματα για την Αφρικανική ήπειρο.

«Κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά, ονειρεύομαι να κάνω μια συναυλία σαν το Live Aid» ανέφερε σε post του, με τον Νιγηριανό rapper να αναφέρει ότι θα ήθελε να παρουσιάσει το event «στο μεγαλύτερο στάδιο της Βρετανίας, με όλους τους καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured