Ναταλία Πετρίτη

Ως μια «μέτρια μπάντα για pubs» χαρακτήρισε ο Roger Daltrey των Who τους Rolling Stones σε πρόσφατη συνέντευξή του με την Coda Collection. Ο Daltrey μίλησε για την ιστορία των Who, ενώ ερωτήθηκε επίσης για μπάντες συμπεριλαμβανομένων των Stones και των Led Zeppelin.

Μιλώντας για τους Stones, ο Daltrey ανέφερε πως ο frontman τους, Mick Jagger, είναι ο νούμερο ένα rock ‘n’ roll performer στον κόσμο, δεν χαρίστηκε όμως και στο υπόλοιπο συγκρότημα, το οποίο χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ως μέτριο. «Αν βρισκόσουν ένα βράδυ έξω από μια pub και τους άκουγες να παίζουν μέσα, θα σκεφτόσουν «Να μια μέτρια μπάντα για pub!»».

Ο Daltrey δεν είναι ο πρώτος που κάνει ένα τέτοιο σχόλιο για τους Rolling Stones, μιας που ο Paul McCartney πρόσφατα τους χαρακτήρισε ως μια «blues cover band».

Το συγκρότημα δεν φαίνεται να πτοείται, ωστόσο, μιας που ο Mick Jagger απάντησε τότε στο θρυλικό μέλος των Σκαθαριών πως «δεν συμμετέχουν σε κάποιον διαγωνισμό». Θα απαντήσει άραγε αντίστοιχα και στον Daltrey; Αναμένουμε με αγωνία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured