Ναταλία Πετρίτη

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Coda Collection, ο πρώην drummer των Pink Floyd, Nick Mason, ρόλλαρε τα μάτια του στο άκουσμα του ισχυρισμού του Roger Waters ότι υπέστη bullying όσο συμμετείχε στους Pink Floyd. «Ο Stalin υπέστη bullying» αναφώνησε γελώντας ο Mason.

Ο ισχυρισμός του Waters έγινε γνωστός τον περασμένο Αύγουστο μέσα από ένα podcast του Marc Maron. «Προσπαθούσαν πάντοτε να με ρίξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά τότε ο Waters, κατηγορώντας κυρίως τον David Gilmour και τον Richard Wright.

Στο άκουσμα του ισχυρισμού του, ο Nick Mason γέλασε, αναφέροντας: «Νομίζω πως είναι ένας υπερβολικά συναισθηματικός τρόπος να εκφράσει το γεγονός ότι υπήρχε ένας διαχωρισμός ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος. Γιατί ο Roger πάντα κοιτούσε πέρα από τη μουσική με έναν τρόπο. Υπήρχε αυτή η πλευρά που ήθελε μαζί με τη μουσική να κάνει και ταινίες και υπήρχε και η άλλη που ήθελε μόνο τη μουσική. Αλλά δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ κακοί απέναντί του. Είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ κάποιον να είναι κακός απέναντι στον Roger!».

Ο Waters αποχώρησε από τους Pink Floyd το 1985 και η σχέση του με τα μέλη της μπάντας έκτοτε κατέρρεε χρόνο με τον χρόνο. Το 2020 παραπονέθηκε ότι είχε αποκλειστεί από την διαχείριση της ιστοσελίδας των Pink Floyd όπως και από το Facebook page τους, προσθέτοντας ότι τα εναπομείναντα μέλη τους θα έπρεπε να αλλάξουν το όνομά τους σε Spinal Tap.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured