Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single κυκλοφόρησε η Arca με τίτλο “Incendio”, ως μέρος της προώθησης ενός φιλανθρωπικού concert film.

“Vistiendo de cuero/ Quemando ese cuerpo/ Bruja/ Chupándome los huesos/ Bien espeso eso es hueso/ Eso, eso, hey, hey,” τραγουδά η κατά κόσμον Alejandra Ghersi στο νέο της single. Η νέα κυκλοφορία έρχεται μετά το EP που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο με τίτλο Madre, αλλά και του άλμπουμ της από το 2020 με τίτλο KiCk i.

Το φιλανθρωπικό concert film της Arca για τον Dice.fm ξεκίνησε να stream-άρει στις 27 Σεπτεμβρίου. Η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα συμμετείχε σε αυτό με στόχο να μαζευτούν χρήματα για το άνοιγμα του Casa Rifugio Marcella, ένα καταφύγιο που θα προσφέρει safe space σε trans και nonbinary θύματα κακοποίησης και διακρίσεων στην Ιταλία. Σκηνοθετημένο από το Weirdcore, το concert περιείχε ένα set της Arca σε ένα socially distanced venue της Ibiza, με εμφανίσεις των Total Freedom και Physical Therapy.

Το show, το οποίο η Arca γύρισε πίσω στον Ιούλιο, περιλαμβάνει και το remix της στο κομμάτι της Ariana Grande, “No Tears Left to Cry”, όπως και ένα κομμάτι του 1973 της folk τραγουδίστριας από τη Βενεζουέλα, Simón Díaz, με τίτλο “Tonada de Luna Llena”.

Η Arca συμμετείχε τον προηγούμενο μήνα στο remix του “Rain on Me” της Lady Gaga στον νεό της δίσκο, Dawn of Chromatica. Στο τέλος του 2020 η καλλιτέχνιδα από την Βενεζουέλα δημιούργησε επίσης 100 διαφορετικά remixes του κομματιού της “Riquiqui”, χρησιμοποιώντας AI software.

Δείτε εδώ το βίντεο για το "Incendio":

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured