Ναταλία Πετρίτη

Τη Billie Eilish υπερασπίστηκε η Madonna σε πρόσφατες δηλώσεις της, μετά τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε η πρώτη για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, η Madonna υπερασπίστηκε την επιλογή της Eilish να υιοθετήσει μια πιο body-conscious εικόνα έχοντας μόλις κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο, Happier Than Ever.

«Το πρόβλημα έγκειται στο ότι ζούμε σε έναν πολύ σεξιστικό κόσμο, όπου οι γυναίκες τοποθετούνται σε διαφορετικές κατηγορίες» ανέφερε η Madonna σε δηλώσεις της στο Elle. «Είτε είσαι στην κατηγορία της παρθένας, είτε σε αυτή της τσούλας. Η Billie ξεκίνησε στην μη-σεξουαλικοποιημένη κατηγορία, που δεν απευθυνόταν στις μάζες και δεν χρησιμοποίησε τη σεξουαλικότητά της με κανέναν τρόπο, πράγμα που είναι επιλογή της και μπράβο της — άλλωστε ήταν ακόμη έφηβη όταν ξεκίνησε» πρόσθεσε.

Η Madonna συνέχισε με δηλώσεις της όπου ανέδειξε τα διπλά standards που υπάρχουν ακόμα στη βιομηχανία του θεάματος στα 2020s: «Οι γυναίκες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εκφράζουν τον εαυτό τους όπως οι ίδιες επιθυμούν. Αν η Billie ήταν άνδρας, κανείς δεν θα έγραφε για αυτό. Ένας άνδρας μπορεί να εμφανιστεί ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα στην αρχή της καριέρας του τα τρία πρώτα χρόνια και μετά να ντύνεται σαν τον Prince ή τον Mick Jagger, χωρίς μπλούζα και με eyeliner, και κανείς δεν θα πει κουβέντα».

Η 19χρονη νικήτρια Grammy είχε αναφερθεί στα σχόλια που εισέπραξε για το νέο της look, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια έχασε έναν τεράστιο αριθμό από Instagram followers όταν ανέβασε μια φωτογραφίας της όπου φορούσε έναν κορσέ. «Ο κόσμος συγκρατεί τέτοιου είδους στιγμές και είναι απάνθρωπο. Έχασα 100,000 followers, μόνο και μόνο επειδή φαίνεται το στήθος μου. Ο κόσμος φοβάται το μεγάλο στήθος» ανέφερε η Eilish.

Η Madonna, που πρόσφατα άνοιξε τα MTV VMAs, είχε στηρίξει ανοιχτά και τον αγώνα της Britney Spears να τερματιστεί η κηδεμονία της από τον πατέρα της.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured