Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ ανακοίνωσαν ο Eels με τίτλο Extreme Witchcraft, ενώ μοιράστηκαν και το πρώτο του single, “Good Night On Earth”.

Στο LP εκτελεί χρέη συμπαραγωγού ο παραγωγός και κιθαρίστας της PJ Harvey, John Parish, και θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου του 2022. Είναι η πρώτη φορά που ο frontman της μπάντας, Mark ‘E’ Oliver Everett, και ο Parish δουλεύουν μαζί από το άλμπουμ των Eels  του 2001, Souljacker.

 «Ο John Parish είναι ένας από τους πιο καλοδιάθετους και ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Ένας πραγματικός gentleman. Βασικά είναι Ο ΠΙΟ ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αλλά όταν μπαίνει στο στούντιο μεταμορφώνεται σε έναν τρελό επιστήμονα» ανέφερε ο ‘E’ σε δήλωσή του.

«Αν κάνεις μουσική με τον John Parish, κάνεις πράγματα που κανείς άλλος δεν κάνει. Έχει ένα πραγματικά μοναδικό εύρος ικανοτήτων και μουσικής αντίληψης. Ίσως η ευγένειά του είναι ένα coping mechanism ώστε να κρατά τον Mr. Hyde υπό έλεγχο όταν βρίσκεται εκτός εργαστηρίου» πρόσθεσε.

Το συγκρότημα μοιράστηκε επίσης το νέο της single “Good Night On Earth” και το album artwork, που είναι το 14ο της καριέρας τους.

Το τελευταίο LP τους, Earth To Dora κυκλοφόρησε πέρυσι τον Οκτώβριο

Το πλήρες tracklist του Extreme Witchcraft:

  1. ‘Amateur Hour’
  2. ‘Good Night On Earth’
  3. ‘Strawberries & Popcorn’
  4. ‘Steam Engine’
  5. ‘Grandfather Clock Strikes Twelve’
  6. ‘Stumbling Bee’
  7. ‘The Magic’
  8. ‘Better Living Through Desperation’
  9. ‘So Anyway’
  10. ‘What It Isn’t’
  11. ‘Learning While I Lose’
  12. ‘I Know You’re Right’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured