Ναταλία Πετρίτη

Την περιοδεία του στη Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη αναγκάστηκε να αναβάλει ο Sir Elton John ώστε να προχωρήσει σε μια εγχείρηση στον τραυματισμένο του γοφό.

Ο Elton John είχε μπροστά του αρκετές ακόμα συναυλίες της Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αναγκάστηκε όμως να τις μεταφέρει για το 2023 ώστε να αναρρώσει πλήρως από την εγχείρηση.

«Στο τέλος των καλοκαιρινών μου διακοπών έπεσε περίεργα πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια και έκτοτε ο γοφός μου μου προκαλεί έντονο πόνο και κούραση» εξήγησε ο καλλιτέχνης σε δήλωσή του. «Παρά το γεγονός ότι κάνω φυσιοθεραπεία και λαμβάνω αγωγή, ο πόνος επιδεινώνεται και μου προκαλεί μεγάλη δυσκολία στην κίνηση» πρόσθεσε.

«Μου συστήθηκε να προχωρήσω στην επέμβαση όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε να επανέλθω και γρήγορα και να μην υπάρξουν μακροχρόνιες επιπλοκές. Θα ξεκινήσω επίσης ένα πρόγραμμα εντατικής φυσιοθεραπείας που θα εγγυηθεί πλήρη ανάρρωση και επιστροφή στην καθημερινότητά μου χωρίς πόνο».

Ο 74χρονος καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι θα παίξει κανονικά στο Global Citizen Live charity concert που θα λάβει χώρα στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς θα παίξει ένα σετ με μόλις 5 κομμάτια που δεν θα τον επιβαρύνει ιδιαίτερα.

Στόχος του Elton John είναι να επιστρέψει στο δρόμο τον Ιανουάριο του 2022, ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική. Ο John ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα ένα άλμπουμ συνεργασιών με τίτλο The Lockdown Sessions, στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως οι Eddie Vedder, Lil Nas X, Gorillaz, Stevie Nicks και άλλοι και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured