Ναταλία Πετρίτη

Ένα -μέχρι τώρα- ακυκλοφόρητο κομμάτι έδωσαν στη δημοσιότητα ο Nick Cave με τους Seeds, που θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη συλλογή τους, B-Sides & Rarities Part II.

Το “Earthlings”, με τα χαρακτηριστικά του πένθιμα synths, αποτελεί μέρος των Ghosteen sessions και σύμφωνα με τον Cave είναι ο «χαμένος κρίκος που δένει τον δίσκο». Σε προηγούμενή του δήλωση μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός είχε αναφέρει ότι για τον ίδιο το “Earthlings” είναι το καλύτερο κομμάτι από τον δίσκο του 2019, που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του.  

Το follow-up του B-Sides & Rarities Part I, που κυκλοφόρησε το 2005, θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και για τον Cave  είναι ο μόνος δίσκος του που θα άκουγε με προθυμία. Στα δισκοπωλεία θα κυκλοφορήσει επίσης και ένα limited edition deluxe vinyl box set που θα περιέχει και τις δύο συλλογές.

Ο Nick Cave με τους Seeds έχουν επίσης παρουσιάζει ένα teaser για το “Vortex”, μια ηχογράφηση του 2006 με τους Cave, Warren Ellis, Martyn Casey και Jim Sclavunos, που δεν κατάφεραν ποτέ να αποφασίσουν αν αυτό το κομμάτι είναι ένα κομμάτι των Grinderman ή των Bad Seeds.

Ακούστε εδώ το “Earthlings”:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured