Ναταλία Πετρίτη

Αίτηση για την παραίτησή του από την κηδεμονία της κόρης του, Britney, υπέγραψε ο Jamie Spears, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο ανέφερε πως εφόσον η κόρη του επιθυμεί να τερματιστεί η κηδεμονία της και πιστεύει πως μπορεί να διαχειριστεί την ίδια της τη ζωή, τότε πρέπει να έχει αυτήν την ευκαιρία. «Οι συνθήκες στη ζωή της κόρης μου έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να μην υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης του καθεστώτος νομικής κηδεμονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Jamie Spears είχε ανακοινώσει από τις 12 Αυγούστου ότι θα παραιτείτο από την κηδεμονία της Britney Spears, στη θέση της οποίας ο ίδιος βρίσκεται από το 2008, παρά το γεγονός ότι η κόρη του έχει εκφράσει εδώ και χρόνια την επιθυμία της να δοθεί τέλος σε αυτή τη συνθήκη.

Ο τερματισμός της κηδεμονίας μένει τώρα να εγκριθεί από την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Los Angeles, Brenda Penny, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σε δήλωσή του στο Page Six, ο δικηγόρος της Britney Spears, Matthew Rosengart, χαρακτήρισε την παραίτηση του Jamie Spears «μια τεράστια νομική νίκη» και «δικαίωση» για το αστέρι της ποπ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured