Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο biopic για τα τελευταία χρόνια της ζωής της Amy Winehouse βρίσκεται στα σκαριά από τα Halcyon Studios, βασισμένο στο βιβλίο της Daphne Barak, Saving Amy. Η Barak τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της εκλιπούσας τραγουδίστριας είχε συγκεντρώσει υλικό 40 ωρών από την καθημερινότητά της, σε μια περίοδο όπου η ίδια βίωνε την περιφρόνηση του κοινού σε μερικά από τα μεγαλύτερα stages του κόσμου καιόσο η εξάρτησή της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την κατέστρεφαν αργά και σταθερά.

Η Barak έχει ωστόσο εισπράξει αρνητικές κριτικές ως προς το βιβλίο της, με το Guardian να αναφέρει στο παρελθόν στο review αυτού ότι η ίδια εκμεταλλεύτηκε την Amy. Παρ’ όλα αυτά, η Barak υπήρξε αυτή χάρη στην οποία ήρθε στη δημοσιότητα το περίφημο ταξίδι της Amy Winehouse στην St. Lucia, όπου έγινε ξεκάθαρο το πόσο η οικογένεια και ιδιαίτερα ο πατέρας της σταρ εκμεταλλεύτηκαν προς όφελός τους τη φήμη της, ασκώντας της μεγάλες πιέσεις να συνεχίσει την τότε περιοδεία της παρότι η ίδια ήταν εμφανές ότι δεν ήταν σε θέση να το κάνει.

Μέχρι στιγμής δεν είναι έχει διαρρεύσει το καστ της ταινίας, ωστόσο είναι γνωστό ότι η 17χρονη Millie Bobby Brown έχει εκφράσει στο παρελθόν τη θέλησή της να ερμηνεύσει την Amy.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured