Ναταλία Πετρίτη

Ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος του Kanye West είναι από τις 29 Αυγούστου διαθέσιμος στο κοινό και ήδη φαίνεται να σπάει ρεκόρ, μιας που βρίσκεται στην κορυφή του Apple Music Top Albums chart σε 152 χώρες.

 Το Donda, στο οποίο περιλαμβάνονται 27 νέα κομμάτια του καλλιτέχνη, κυκλοφόρησε μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις και τρία high-profile events ακρόασής του με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Travis Scott, The Weeknd, Lil Baby, Kid Cudi, Pusha T και άλλοι.

 Μόλις 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του, ο δίσκος σκαρφάλωσε στο τοπ των charts της Apple Music, ενώ 19 κομμάτια του βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο top 20 του Apple Music’s Daily Top 100 Global songs chart.

 Εξίσου σαρωτική φαίνεται η πορεία του Donda και στο Spotify, όπου έγινε το πιο πολυπαιγμένο άλμπουμ σε μία ημέρα για το 2021, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Olivia Rodrigo.

 Ο West, ωστόσο, ισχυρίστηκε σε χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram ότι η Def Jam Recordings κυκλοφόρησε το άλμπουμ χωρίς την έγκρισή του, ενώ μπλόκαρε την προσθήκη του κομματιού “Jail, Pt. 2”, στο οποίο συμμετέχουν ο ράπερ DaBaby και ο Marilyn Manson, ο οποίος κατηγορείται για σειρά βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured