news.team

Στις υπηρεσίες streaming θα γίνει φέτος διαθέσιμη ολόκληρη η δισκογραφία του De La Soul. Μετά την απόκτηση της δισκογραφικής Tommy Boy από την Reservoir Media, οι νέοι ιδιοκτήτες της είχαν δεσμευτεί δημόσια να συνεργαστούν με το group προκειμένου να ανεβάσουν τη μουσική του στις υπηρεσίες streaming. Αλλά τώρα έγινε επίσημο.

«Έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία μεταξύ μας και της Reservoir για την κυκλοφορία της μουσικής μας μέσα στο 2021. Ο κατάλογός μας θα κυκλοφορήσει φέτος και εργαζόμαστε επιμελώς με τους ανθρώπους της Reservoir. Καθίσαμε μαζί τους και το κάναμε πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Dave "Trugoy" Jolicoeur.

https://www.instagram.com/tv/CSaBjT6leK0/

Τον Φεβρουάριο του 2019, οι De La Soul είχαν ισχυριστεί ότι η -πρώην δισκογραφική εταιρεία τους- Tommy Boy σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τον κατάλογο με όρους που άφηναν «περίπου το 90% των κερδών στο label. Σύμφωνα με τον Trugoy, η Tommy Boy συμφώνησε για ένα μερίδιο 70%, αλλά ήθελε το 20% να πάει σε ένα «φανταστικό χρέος» που το group φέρεται να χρωστούσε, ένα χρέος που τότε έφτανε τα 2 εκατομμύρια δολάρια! Η κυκλοφορία στις υπηρεσίες streaming εκείνη την εποχή είχε προγραμματιστεί να συμπέσει με την 30ή επέτειο από το ντεμπούτο τους στο LP 3 Feet High & Rising, αλλά αναβλήθηκε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured