news.team

Ο ένας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τράπερς των τελευταίων ετών, που δε σταματά να βάζει το χέρι του σε διάφορα πρότζεκτ. Η άλλη είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής, που μας έχει χαρίσει ταινίες όπως το Moonlight, το Midsummer, το Lady Bird, το Uncut Gems, μεταξύ πολλών άλλων. 

Τώρα ο Travis Scott και η A24 δίνουν τα χέρια για μια νέα συνεργασία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Scott μέσα από το Instagram. 

Στη σχετική δημοσίευση, βλέπουμε κάτι σαν draft σεναρίου, στο οποίο αναφέρονται η A24 και η Cactus Jack (δηλαδή το label του Scott) και ένας σβησμένος τίτλος που πιθανότατα είναι η λέξη Utopia. Άλλωστε ο Travis Scott είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο επόμενος δίσκος του θα λέγεται Utopia.

Στο post διαβάζουμε «Η ζωή είναι μια ταινία, έτσι κι αυτός ο δίσκος. Η Cactus Jack και η A24 ετοιμάζονται να φέρουν φοβερό περιεχόμενο στο μέλλον. Μέσα από το φιλμ και τα πολυμέσα. Ξεκινώντας από αυτό».

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο επόμενος δίσκος του Travis Scott, όχι μόνο θα ακούγεται αλλά και θα βλέπεται. Μένει να μάθουμε τις λεπτομέρειες αλλά και το πότε θα βρίσκεται στα χέρια μας (ή τις συσκευές μας).

https://www.instagram.com/p/CSFAozUFp7J/

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured