news.team

Η Britney Spears και το ζήτημα της κηδεμονίας της βρίσκεται έντονα στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την ακρόαση της ίδιας της τραγουδίστριας στο δικαστήριο πριν λίγες μέρες.

Τώρα ο επί 25 χρόνια μάνατζέρ της, Larry Rudolph, δήλωσε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του, ενώ συγχρόνως αποκάλυψε πως η Spears σκέφτεται να αποσυρθεί.

«Πάνε πάνω από 2μιση χρόνια από όταν επικοινώνησα με τη Britney και στο μεταξύ με είχε ενημερώσει πως ήθελε να κάνει ένα αδιευκρίνιστο χρονικά διάλειμμα», έγραψε ο Rudolph συνεχίζοντας: «Νωρίτερα σήμερα, έμαθα πως η Britney έχει εκφράσει την επιθυμία της να αποσυρθεί επίσημα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο μάνατζερ που δούλευε με την τραγουδίστρια από το 1995, δεν υπήρξε ποτέ μέρος της πολυσυζητημένης κηδεμονίας που έχει ορίσει ο πατέρας της, James Spears, αλλά αποσύρεται μιας και οι υπηρεσίες του δε χρειάζονται πια.

Συγχρόνως, ο δικηγόρος της Spears από το 2008,  Samuel D. Ingham III, επίσης παραιτήθηκε, ύστερα και από την απομάκρυνση του γραφείου Loeb & Loeb από την υπόθεση. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured