news.team


Το κείμενο περιέχει σεξουαλικές περιγραφές που ενδέχεται να ενοχλήσουν κάποιους αναγνώστες.

Για τέταρτη φορά μηνύεται ο Marilyn Manson για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, αυτή τη φορά από το μοντέλο Ashley Morgan Smithline.

Η Smithline, πίσω στον Μάιο και το περιοδικό People, είχε αποκαλύψει πως είχε δεχθεί πολυάριθμες σεξουαλικές επιθέσεις από τον μουσικό. Είχε εξηγήσει συγκεκριμένα πως ο Manson την είχε βιάσει, δένοντάς την και κάνοντας σεξ μαζί της όσο ήταν αναίσθητη, ενώ επίσης την είχε κόψει και κλειδώσει σε ένα δωμάτιο. 

Έτσι, στη μήνυση που κατέθεσε η Ashley Morgan Smithline ζητά αποζημίωση «για σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση, εσκεμμένη επιβολή συναισθηματικής δυσφορίας, παράνομη φυλάκιση», μεταξύ άλλων.

Η Smithline υποστηρίζει πως ο Manson είχε αναπτύξει εμμονή μαζί της, όταν τη γνώρισε το 2010 και ζητούσε να του στέλνει συνεχώς φωτογραφίες της. Αφού ανέπτυξαν συναινετική σχέση, εκείνη συχνά ξυπνούσε ούσα δεμένη με τον Manson να διεισδύει μέσα της. 

Σε άλλο περιστατικό που αναφέρεται στη μήνυση, η Smithline, που είναι Εβραία, λέει πως ο Manson της είχε βγάλει ένα μαχαίρι των Ναζί, την έκαψε, τη σημάδεψε, τη μαστίγωσε και ανέβασε τα σημάδια των τραυματισμών της on line.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Marilyn Manson αρνήθηκε τις κατηγορίες στο Rolling Stone, λέγοντας: «Υπάρχουν τόσα ψέματα στους ισχυρισμούς της που δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε να απαντάμε. Αυτή η σχέση, στον περιορισμένο βαθμό που ήταν σχέση, διήρκησε λιγότερο από μία εβδομάδα το 2010. Ο Manson δεν έχει δει την κυρία Smithline έκτοτε».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured