View More

Η Cardi B και ο Offset περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Όπως μαρτύρησε η κοιλιά της Cardi B στα BET Awards αλλά και σε post της στο Instagram.

news.team
news.team

Πριν 3 χρόνια η Cardi B και ο Offset έγιναν γονείς, μιας και η ράπερ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Kulture.

Τώρα οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο παιδί τους (και πέμπτο συνολικά για τον Offset) όπως μαρτύρησε η φουσκωμένη κοιλιά της Cardi B, όταν ανέβηκε στη σκηνή των BET Awards για να πει μαζί με τους Migos το "Type Shit" από τον φρέσκο δίσκο των Migos, Culture III (αντίστοιχα, είχε αποκαλύψει την πρώτη της εγκυμοσύνη μέσα από το Saturday Night Live).

Πέρα από αυτό, η Cardi B ανέβασε και άλλη μια φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της στο Instagram, γράφοντας «#2! ♥️ @offsetyrn».

Με το καλό!

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν το ακούσει ποτέ αυτό ο Eddie [Vedder], φίλε σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που ήσουν τόσο ευγενικός απέναντι στο ...

Η μήνυση που είχε ασκηθεί στο συγκρότημα είχε συγκροτηθεί στη βάση ότι το design της δημοφιλούς μπλούζας τους ήταν ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο γιορτάζει το Halloween με 4 σύντομες και πέρα ως πέρα φανταστικές “επιστολές τρόμου”.

 Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τις νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας για τη λίστα του Σαββατοκύριακου από το Avopolis Radio. 

Την ημέρα της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, Sympathy for Life, ο μπροστάρης του γκρουπ, Andrew Savage μας μίλησε σχεδόν για τα πάντα: την κατάσταση του ροκ σήμερα, την πραγματική επανάσταση και για το πως οι Parquet Courts ήταν πάντα μία μπάντα για χορό. 

Top