View More

Η Cardi B και ο Offset περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Όπως μαρτύρησε η κοιλιά της Cardi B στα BET Awards αλλά και σε post της στο Instagram.

news.team
news.team

Πριν 3 χρόνια η Cardi B και ο Offset έγιναν γονείς, μιας και η ράπερ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Kulture.

Τώρα οι δυο τους περιμένουν το δεύτερο παιδί τους (και πέμπτο συνολικά για τον Offset) όπως μαρτύρησε η φουσκωμένη κοιλιά της Cardi B, όταν ανέβηκε στη σκηνή των BET Awards για να πει μαζί με τους Migos το "Type Shit" από τον φρέσκο δίσκο των Migos, Culture III (αντίστοιχα, είχε αποκαλύψει την πρώτη της εγκυμοσύνη μέσα από το Saturday Night Live).

Πέρα από αυτό, η Cardi B ανέβασε και άλλη μια φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της στο Instagram, γράφοντας «#2! ♥️ @offsetyrn».


td_adidas_avopolis_660x200

Με το καλό!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πινακίδα με το όνομα του πρόωρα χαμένου ράπερ αποκαλύφθηκε.

Ο r'n'b σταρ μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο του κομμάτι.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με τον Μπομο Κατσιώνη των Warrior Path και των Stray Gods.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για το αιώνιο ελληνικό καλοκαίρι, στο οποίο η μουσική ακούγεται από σπόντα. 

Κάθε Πέμπτη η Ναταλία Πετρίτη θα βλέπει τη ζωή στο κινηματογραφικό πανί. Αυτή την εβδομάδα (29/7-4/8), γελάει με τα jump scares του M. Night Shyamalan, βγαίνει ευχαριστημένη από την προβολή της νέας ταινίας της Bettina Oberli και ξαναβλέπει Kieślowski και Polanski.

Top