View More

H πρώτη δημόσια δήλωση της Britney Spears μετά την κατάθεσή της

«Δε θέλω ο κόσμος να πιστεύει πως η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ».

Εισιτήρια
<p><br data-mce-bogus="1"></p>
news.team
news.team

H νέα, αποκαλυπτική κατάθεση της Britney Spears στη δικαστή Brenda Penny έφερε και πάλι στην πρώτη γραμμή το αίτημα #FreeBritney που ούτως ή άλλως έβραζε τους τελευταίους μήνες. 

Η Britney Spears στη σχεδόν μισάωρη κατάθεσή της απέδειξε πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχει καμία αυτοδιάθεση πάνω στο σώμα, τη ζωή και την καριέρα της, λόγω της ιδιότυπης κηδεμονίας που της έχει επιβληθεί από την πατέρα της, James Spears.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Britney Spears Αξίζει Πίσω Τη Ζωή Της. Αρκετά.

Η 39χρονη έκανε την πρώτη της δημόσια δήλωση μετά από την ακρόαση, με ένα μακροσκελές post στο Instagram.

Σε αυτό, βλέπουμε μια εικόνα με ένα μικρό κορίτσι και ένα απόφθεγμα του Albert Einstein («Αν θες τα παιδιά σου να είναι έξυπνα, διάβασέ τους παραμύθια. Αν θες να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα, διάβασέ τους κι άλλα παραμύθια»)  και διαβάζουμε από τη Spears:

«Παιδιά, θέλω να σας πω ένα μικρό μυστικό...🤫Πιστεύω πως ως άνθρωποι όλοι θέλουμε παραμυθένια ζωή και από τον τρόπο που ποστάρω...η ζωή μου μοιάζει αρκετά υπέροχη... Νομίζω πως όλοι μοχθούμε γι' αυτό! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μαμάς μου... Όσο σκατά και να ήταν μια μέρα όταν ήμουν νεότερη...παρίστανε πως όλα ήταν ok για εμένα και τα αδέρφια μου. Εφιστώ την προσοχή των ανθρώπων σε αυτό γιατί δε θέλω ο κόσμος να πιστεύει πως η ζωή μου είναι τέλεια γιατί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Κι αν έχετε διαβάσει για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα...📰Προφανώς τώρα ξέρετε ότι δεν είναι! Απολογούμαι που προσποιούμουν πως είμαι καλά τα τελευταία δύο χρόνια... Το έκανα από περηφάνια και ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη... αλλά, ειλικρινά, ποιος δε θέλει να απαθανατιστεί εδώ στο Instagram σε ωραίο φωτισμό! 💡🤷🏼‍♀️ Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, το να προσποιούμαι ότι είμαι καλά έχει βοηθήσει όντως... έτσι, αποφάσισα να ποστάρω αυτό το απόφθεγμα σήμερα γιατί αμάν, αν ζεις στην κόλαση... Νιώθω πως το Instagram με έχει βοηθήσει να έχω μια κουλ διέξοδο να μοιραστώ την ύπαρξή μου... και απλά να νιώσω σαν να έχω σημασία, παρά το ό,τι μου συνέβαινε και ωπ, δούλεψε... έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια!👑🧚‍♀️🦄»

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αν το ακούσει ποτέ αυτό ο Eddie [Vedder], φίλε σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ που ήσουν τόσο ευγενικός απέναντι στο ...

Η μήνυση που είχε ασκηθεί στο συγκρότημα είχε συγκροτηθεί στη βάση ότι το design της δημοφιλούς μπλούζας τους ήταν ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο γιορτάζει το Halloween με 4 σύντομες και πέρα ως πέρα φανταστικές “επιστολές τρόμου”.

 Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε από τις νέες κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας για τη λίστα του Σαββατοκύριακου από το Avopolis Radio. 

Την ημέρα της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, Sympathy for Life, ο μπροστάρης του γκρουπ, Andrew Savage μας μίλησε σχεδόν για τα πάντα: την κατάσταση του ροκ σήμερα, την πραγματική επανάσταση και για το πως οι Parquet Courts ήταν πάντα μία μπάντα για χορό. 

Top