Αν και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στα σκαριά η επανακυκλοφορία του Animals, του δίσκου δηλαδή που κυκλοφόρησαν οι Pink Floyd το 1977, αυτή συνεχώς καθυστερούσε λόγω διαφωνιών ανάμεσα στον Roger Waters και τον David Gilmour. Άλλωστε ο πρώτος έχει αναφερθεί σε αυτό σε συνεντεύξεις του, με χαρακτηριστική περσινή συνέντευξή του στο Rolling Stone που είπε «Μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το remastered βινύλιο του Animals χωρίς να κηρύξουμε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;».

Τώρα ο Waters με μια ανακοίνωσή του στο επίσημο site του, ρίχνει φως στην υπόθεση, εξηγώντας πως ο λόγος που καθυστέρησε τόσο η επανακυκλοφορία του Animals ήταν λόγω των liner notes της έκδοσης που γράφτηκαν από τον δημοσιογράφο Mark Blake. Αυτό δε βρήκε σύμφωνο τον Gilmour, που ζήτησε να αφαιρεθούν, σημειώνοντας πως δεν αμφισβητεί την εγκυρότητά τους, αλλά προτιμά η ιστορία να μείνει μυστική.

Επιπλέον, στο μακροσκελές του σημείωμα (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ), ο Roger Waters εξαπολύει τα πυρά του και για το μερίδιο που έχει διεκδικήσει ο David Gilmour στην επιτυχία των Pink Floyd.

Όπως και να 'χει, η επανακυκλοφορία του Animals έχει δρομολογηθεί (χωρίς τα liner notes) χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured