Στις 26 Ιουλίου του 1991 και όσο το Σιατλ είχε αρχίσει να βράζει για τα καλά μουσικά με την άνοδο του grunge, οι Mudhoney κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους, Every Good Boy Deserves A Fudge στη Sub Pop.

Από τότε κοντεύουν να συμπληρωθούν ακριβώς 30 χρόνια και η μπάντα σκοπεύει να το γιορτάσει με μια deluxe anniversary edition του δίσκου.

Έτσι, λοιπόν, στις 23 Ιουλίου στα ράφια των δισκοπωλείων θα βρίσκεται το Every Good Boy Deserves Fudge: Deluxe 30th Anniversary Edition και πέρα από τη remastered εκδοχή του δίσκου του 1991 θα περιλαμβάνει και 15 bonus κομμάτια, 7 από τα οποία θα ακούσουμε για πρώτη φορά. Επιπλέον, στην ειδική αυτή έκδοση θα βρείτε νέο cover art, αρχειακό φωτογραφικό υλικό και ένα πόστερ.

Ακόμα, οι Mudhoney έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το κομμάτι τους "Ounce of Deception" σε σκηνοθεσία του  Duncan Sharp, με αρχειακό συναυλιακό υλικό.

Το βλέπετε παρακάτω και κάνετε τις προπαραγγελίες σας εδώ. (Στο μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθείτε το μεγάλο αφιέρωμα του Avopolis στο 1991 που θα τρέχει όλη τη χρονιά)

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured