news.team

 Αδιαμφισβήτητα θα είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα reunions, αν και ποτέ γίνει και οι αδερφοί Gallagher τροφοδοτούν αρκετά την κουβέντα γύρω από αυτό ανά διαστήματα. Ο λόγος φυσικά για τους Oasis, πάνω στο ζήτημα των οποίων ήρθε τώρα ο Liam Gallagher να κάνει (άλλη) μια εμπριστική δήλωση.

Για να πάρουμε την ιστορία από την αρχή, ο πάλαι ποτέ frontman της μπάντας από το Μάντσεστερ, πίσω στο Νοέμβριο υποστήριζε πως ο αδερφός του, Noel, αρνήθηκε προσφορά ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών για επανένωση των Oasis. Σε νέα, πρόσφατη εμφάνισή του στο The Jonathan Ross Show, ο Noel Gallagher διέψευσε τον ισχυρισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν 100 εκατομμύρια λίρες στη μουσική βιομηχανία ούτε μεταξύ όλων μας. Αν κάποιος θέλει να μου προσφέρει 100 εκατομμύρια λίρες τώρα, θα το πω, θα το κάνω. Θα το κάνω για 100 εκατομμύρια λίρες. Είναι γελοίο. Το αστείο είναι ότι νομίζω πως ο Liam το πιστεύει όντως».

Η παραπάνω δήλωση αναπαράχθηκε στην Instagram σελίδα Oasis Mania, στα σχόλια της οποίας έσπευσε να συνδράμει ο Liam Gallagher γράφοντας «Θα το έκανα ΔΩΡΕΑΝ», αναφερόμενος φυσικά στο reunion των Oasis.

Άλλη μια όμορφη μέρα στον κόσμο των Gallaghers...

https://www.instagram.com/p/CPIQtu0AnVV/

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured