Το "Chosen Family" της Rina Sawayama ακούγεται πάντα καλύτερα μαζί με τον Elton John

Ακούστε τη νέα εκδοχή του τραγουδιού της ποπ σταρ με τη συμμετοχή του sir Elton John.

news.team
news.team

H Rina Sawayama συστήθηκε πέρυσι με το ντεμπούτο της, Sawayama και ανάμεσα στους διάσημους θαυμαστές που κέρδισε ήταν και ο Elton John. 

Έτσι, οι δυο τους γνωρίστηκαν και τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκαν μαζί στο στούντιο και ηχογράφησαν μια νέα εκδοχή του κομματιού "Chosen Family" από τον δίσκο της Sawayama. 

Η ίδια η τραγουδίστρια δήλωσε γι' αυτή τη συνεργασία: «Το κομμάτι σημαίνει τόσα και για τους δυο μας και το να το ηχογραφήσουμε μαζί ήταν μια τόσο ιδιαίτερη εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ. Ανατρίχιασα όταν άκουσα τη φωνή του από το μόνιτορ και συγκινήθηκα όταν προσέθσε τα πιανιστικά μέρη. Ο Elton με έχει υποστηρίξει πολύ, ήδη πριν από τον δίσκο κι όταν επιτέλους συναντηθήκαμε για να ηχογραφήσουμε το τραγούδι, κολλήσαμε απευθείας. Ελπίζω ο κόσμος να μπορέσει να ακούσει τη μαγεία!».

Ακούτε και βλέπετε τη Rina Sawayama και τον Elton John στο "Chosen Family" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top