Νέο άλμπουμ από τους Soft Cell, μετά από 2 δεκαετίες

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

news.team
news.team

Πάνω στο πρώτο τους νέο άλμπουμ εδώ και μια εικοσαετία δουλεύουν οι Soft Cell.

Οι Marc Almond και Dave Ball δουλεύουν εντατικά αυτό το διάστημα στο follow-up του άλμπουμ Cruelty Without Beauty, που κυκλοφόρησε το 2002.

Ο Dave Ball μίλησε στη Daily Star και αποκάλεσε... πιασάρικη τη νέα φουρνιά κομματιών που ετοιμάζουν.

Ως προς το τι πρέπει να περιμένουμε από αυτήν, ο ίδιος σημείωσε: "Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε! Αλλά δεν θα ήταν και τόσο κατάλληλο για δύο 60ρηδες να γράφουν χοροπηδηχτά ποπ κομμάτια. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει μίζεροι ή ότι πρόκειται για industrial μουσική. Θα έλεγα ότι τα νέα κομμάτια είναι μίνιμαλ, μελωδικά και με κυρίαρχο το μπάσο".

Καλά όλα αυτά, αλλά το τελευταίο νέο κομμάτι τους, το "Northern Lights", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018, ήταν σίγουρα uptempo (ίσως και πιο uptempo από το "Tainted Love") και μας έδειξε ότι "το έχουν" ακόμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top