40 χρόνια Anthrax με ένα special event το καλοκαίρι

Προετοιμασίες για ένα μεγάλο (online, τι άλλο) event, με κομμάτια που δεν έχουν ξαναπαίξει.

news.team
news.team

40 χρόνια κλείνουν οι Anthrax αυτό τον Ιούλιο και υπόσχονται να το γιορτάσουν με "κάτι μεγάλο".

Οι Dan Lilker και Scott Ian σχημάτισαν τη μπάντα στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο του 1981, με τον δεύτερο να αποτελεί το μοναδικό αυθεντικό μέλος που είναι ακόμα ενεργό.

Σύμφωνα με τον τωρινό drummer τους, Charlie Benante, δουλεύουν πάνω σε ένα project, το οποίο εκείνος χαρακτήρισε "μεγάλο", ενώ θα το ακούσουμε/δούμε τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο που μας έρχεται. "Μπορεί να είναι ένα livestream που θα περιλαμβάνει πολλά κομμάτια - και μάλιστα κομμάτια που δεν έχουμε πιθανότατα ποτέ παίξει ξανά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ειδικό για την περίσταση, οπότε μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση", δήλωσε.

Το τελευταίο άλμπουμ των Anthrax κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016 και ήταν το For All Kings.

Θυμηθείτε εδώ την εμφάνισή τους στην Πλατεία Νερού στο Release Athens 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top