Τι Pantera, τι Cattera

Μια metal μπάντα από γάτες έβγαλε το πρώτο της single. Μπορούμε να μιλάμε για cat metal;

news.team
news.team

Είναι γνωστό πως το metal είναι από τα είδη με τα περισσότερα (και πιο ευφάνταστα, ίσως) παρακλάδια. Έρχεται σε αυτά να προστεθεί και το cat metal;

Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύουμε πως αυτό θα συμβεί ποτέ, πάντως μια μπάντα αποτελούμενη από γάτες (!) ονόματι Cattera έβγαλε το πρώτο της single.

Το κομμάτι με τίτλο "Hunger of the Beast", έχει, όπως φαντάζεστε, πολλά νιαουρίσματα και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν στο Whiskers A-GoGo (σε κάποιον άρεσαν πολύ τα λογοπαίγνια...), έναν μη κερδοσκοπικό, εθελοντικό ξενώνα γατιών -μάλιστα ένα από τα μέλη των Cattera προέρχεται από εκεί.

Ακούτε το "Hunger of the Beast" παρακάτω. Μιάου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top