Οι My Bloody Valentine κάνουν αγνώστης φύσεως teasing και το ίντερνετ τρελαίνεται

Κάτι μας περιμένει στις 31/3 -και λογικά, δεν είναι νέο άλμπουμ...

news.team
news.team

Το Twitter των My Bloody Valentine είχε να ανανεωθεί από το 2018, μέχρι χθες, οπότε και είδαμε ένα μυστήριο teaser στο λογαριασμό της μπάντας.

Στο βίντεο 15 δευτερολέπτων που ανέβηκε στα social media των My Bloody Valentine, βλέπουμε ένα visualizer υπό το άκουσμα του κομματιού "Only Tomorrow" και τους αριθμούς 31 03, που σχεδόν σίγουρα αντιστοιχούν στην ημερομηνία 31/3.

Αν και πολλοί φανς της μπάντας θέλουν να πιστεύουν πως το teaser αυτό σημαίνει και την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου, επόμενου δίσκου των My Bloody Valentine, μάλλον δεν πρόκειται να τον ακούσουμε ούτε τώρα.  Τα ιντερνετικά «πηγαδάκια» του Reddit διαψεύδουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με πιθανότερο σενάριο το συγκεκριμένο teaser να αφορά την επαναφορά του καταλόγου των My Bloody Valentine στα streamings services.

Όπως και να 'χει, μένει μια μέρα για να μάθουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top