Δίσκος-έκπληξη από τον Nils Frahm για την Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου

Ο μουσικός έκανε διαθέσιμο το Graz, που έχει ηχογραφηθεί το 2009.

news.team
news.team

Κάθε χρόνο, η 88η μέρα του χρόνου γιορτάζεται ως η Παγκόσμια Ημέρα Πιάνου (αριθμός που προκύπτει από τα 88 πλήκτρα του πιάνου).

Φέτος η μέρα αυτή ήταν η 29η Μαρτίου και ένας μουσικός που έχει τιμήσει πολύ τα πλήκτρα με τη δουλειά του, κυκλοφόρησε ένεκα της ημέρας έναν δίσκο-έκπληξη.

Ο λόγος για τον Nils Frahm που κυκλοφόρησε το Graz, «ένα ακυκλοφόρητο στιγμιότυπο ενός νεαρού Nils», όπως διαβάζουμε να περιγράφεται ο δίσκος. 

Πρόκειται για μια δουλειά που ηχογραφήθηκε το 2009 στο Mumuth, στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών του Γκραζ και την παραγωγή ανέλαβε ο Thomas Geiger.

Ακούτε το Graz παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top