news.team

Την Κυριακή 14 Μαρτίου έλαβαν χώρα τα ειδικών συνθηκών 63α βραβεία Grammy. Μπορεί η διοργάνωση να μην ήταν τόσο «πλούσια» όσο άλλες χρονιές, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις.

Πάντως, φέτος, τα μουσικά βραβεία από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες παρακολούθησαν λιγότεροι άνθρωποι από ποτέ. Όπως διαβάζουμε στο Variety, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, τα φετινά Grammys είχαν σχεδόν 53% μικρότερη θεαματικότητα από αυτά του 2020 στις ΗΠΑ.

Έτσι, την τελετή βράβευσης παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 8,8 εκατομμύρια τηλεθεατές (αριθμός που αναμένεται να αλλάξει λίγο, όταν συνυπολογιστεί και η διαφορά ώρας και η θεαματικότητα στη δυτική πλευρά των ΗΠΑ). 

Όπως και να έχει, με αυτά τα νούμερα η φετινή τελετή των βραβείων Grammy είναι αυτή με τη μικρότερη θεαματικότητα στην ιστορία του θεσμού και μάλιστα, με αρκετή διαφορά. Ενδεικτικά, τα περσινά Grammys παρακολούθησαν 18,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ, η τελετή που ακολουθεί τη φετινή σε χαμηλότερο επίπεδο τηλεθέασης είναι αυτή του 2006 με 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Παρά το αρνητικό ρεκόρ, τα φετινά Grammys στις ΗΠΑ ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση την Κυριακή το βράδυ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured