Φέτος είδαν τα Grammys λιγότεροι τηλεθεατές από ποτέ

Σε ιστορικό χαμηλό τα ποσοστά τηλεθέασης των βραβείων στις ΗΠΑ, όπως δείχνουν τα νούμερα.

news.team
news.team

Την Κυριακή 14 Μαρτίου έλαβαν χώρα τα ειδικών συνθηκών 63α βραβεία Grammy. Μπορεί η διοργάνωση να μην ήταν τόσο «πλούσια» όσο άλλες χρονιές, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές ζωντανές εμφανίσεις.

Πάντως, φέτος, τα μουσικά βραβεία από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες παρακολούθησαν λιγότεροι άνθρωποι από ποτέ. Όπως διαβάζουμε στο Variety, σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, τα φετινά Grammys είχαν σχεδόν 53% μικρότερη θεαματικότητα από αυτά του 2020 στις ΗΠΑ.

Έτσι, την τελετή βράβευσης παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 8,8 εκατομμύρια τηλεθεατές (αριθμός που αναμένεται να αλλάξει λίγο, όταν συνυπολογιστεί και η διαφορά ώρας και η θεαματικότητα στη δυτική πλευρά των ΗΠΑ). 

Όπως και να έχει, με αυτά τα νούμερα η φετινή τελετή των βραβείων Grammy είναι αυτή με τη μικρότερη θεαματικότητα στην ιστορία του θεσμού και μάλιστα, με αρκετή διαφορά. Ενδεικτικά, τα περσινά Grammys παρακολούθησαν 18,7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ, η τελετή που ακολουθεί τη φετινή σε χαμηλότερο επίπεδο τηλεθέασης είναι αυτή του 2006 με 17 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Παρά το αρνητικό ρεκόρ, τα φετινά Grammys στις ΗΠΑ ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση την Κυριακή το βράδυ.

 

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top