Μετά το Framing Britney Spears και ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Britney Spears;

#FreeBritney σε όλες τις streaming πλατφόρμες. Oops, they did it again...

news.team
news.team

Όλοι μιλάνε τελευταία για το ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, που κυκλοφόρησε στο Hulu, σε συνεργασία με τους New York Times και επικεντρώνεται στο κίνημα του #FreeBritney και τη διαχείριση της περιουσίας μιας από τις μεγαλύτερες pop star στον κόσμο, από τον πατέρα της.

Πέρα, όμως, από το ντοκιμαντέρ του Hulu, όπως φαίνεται σύντομα θα δούμε και στο Netflix ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στο ίδιο ζήτημα.

Όπως διαβάζουμε στο Bloomberg, στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το πρότζεκτ του Netflix θα κάτσει η Erin Lee Carr.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το όνομα του πρότζεκτ ή η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο streaming services «κονταροχτυπιούνται» με πρότζεκτ ίδιας θεματολογίας. Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα, το Fyre Festival, που αποτέλεσε το αντικείμενο ντοκιμαντέρ και στις δύο πλατφόρμες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top