Τον λένε Elton John. Τον λένε Michael Cane. Έχουν δυο πράγματα να πουν για το εμβόλιο της Covid-19.

Οι δύο sirs πρωταγωνίστησαν στο νέο σποτ του NHS. Αφού πρώτα έκαναν το εμβόλιο...

news.team
news.team

Σε ένα νέο σποτ του NHS για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 βλέπουμε να πρωταγωνιστούν δύο σημαντικοί sirs, που δεν είναι άλλοι από τον Elton John και τον Michael Cane (οι οποίοι έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο).

Στο βίντεο διάρκειας 1μιση λεπτού βλέπουμε τον Elton John να «περνάει οντισιόν» για το σποτ, να μιμείται τον Michael Cane, να ετοιμάζεται να κάνει το εμβόλιο, αλλά και τον Michael Kane να συστήνεται και να παίρνει θέση για τον εμβολιασμό του.

Όπως δήλωσε ο Elton John, ήθελε να συμμετέχει σε αυτό το σποτ, «για να βοηθήσει και να δείξει στους ανθρώπους τα οφέλη του εμβολιασμού και το πώς βοηθάει να προστατευτούμε εμείς και όσοι αγαπάμε».

Το βλέπετε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Carnage που μας υποσχέθηκε πριν λίγο καιρό ο Cave, είναι τώρα εδώ.

Ακούστε το mix της Ισλανδής για το Sonos Radio με τραγούδια «που έσωσαν τη ζωή της».

Ένα βγαλμένο από τα 70s poster-teaser μοιάζει να επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο της St. ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top