Τον λένε Elton John. Τον λένε Michael Cane. Έχουν δυο πράγματα να πουν για το εμβόλιο της Covid-19.

Οι δύο sirs πρωταγωνίστησαν στο νέο σποτ του NHS. Αφού πρώτα έκαναν το εμβόλιο...

news.team
news.team

Σε ένα νέο σποτ του NHS για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 βλέπουμε να πρωταγωνιστούν δύο σημαντικοί sirs, που δεν είναι άλλοι από τον Elton John και τον Michael Cane (οι οποίοι έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο).

Στο βίντεο διάρκειας 1μιση λεπτού βλέπουμε τον Elton John να «περνάει οντισιόν» για το σποτ, να μιμείται τον Michael Cane, να ετοιμάζεται να κάνει το εμβόλιο, αλλά και τον Michael Kane να συστήνεται και να παίρνει θέση για τον εμβολιασμό του.

Όπως δήλωσε ο Elton John, ήθελε να συμμετέχει σε αυτό το σποτ, «για να βοηθήσει και να δείξει στους ανθρώπους τα οφέλη του εμβολιασμού και το πώς βοηθάει να προστατευτούμε εμείς και όσοι αγαπάμε».

Το βλέπετε παρακάτω:

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top