Τα χίλια πρόσωπα του Steven Wilson

Από τον David Bowie μέχρι τον Donald Trump και τη Scarlett Johansson, o μουσικός μεταμορφώνεται στο βίντεο κλιπ του "Self".

news.team
news.team

Πριν λίγες μέρες ο Steven Wilson κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο The Future Bites.

Τώρα ο μουσικός κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι "Self" από τον δίσκο του και σε αυτό, μέσα από deepfakes, μεταμορφώνεται σε γνωστές προσωπικότητες όπως οι Joe Biden, David Bowie, Hillary Clinton, Brad Pitt, Mark Zuckerberg, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson.

Ο Wilson δήλωσε για το κομμάτι: «Το "Self" έχει να κάνει με τη νέα εποχή του ναρκισσισμού και της εμμονής με τον εαυτό μας, με την οποία, η ανθρώπινη φυλή που συνήθιζε να παρατηρεί τον κόσμο και τα αστέρια με περιέργια, τώρα σπαταλάει πολύ από τον χρόνο της χαζεύοντας σε μια μικρή οθόνη για να δει τον εαυτό της να καθρεφτίζεται στα social media».

Βλέπετε το βίντεο του "Self" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top