Έμβρυο βγάζει δισκογραφική δουλειά, δεν ξέρουμε αν θα είναι (σε) ενδιαφέρουσα

«Τραγουδούσα απ' την Κοιλιά της Μάνας μου»: το ντεμπούτο ενός αγέννητου.

news.team
news.team

Έχουμε δει καριέρες να ξεκινάνε νωρίς, αλλά μόλις βρήκαμε μία που ξεκίνησε πριν από τα σπάργανα. 

Έτσι, η Luca Yupanqui ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο πριν καν γεννηθεί.

Πριν κάνετε eye roll, να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: πρόκειται για την κόρη της Elizabeth Hart και μπασίστριας των Psychic Ills και του Iván Diaz Mathé και συνεργάτη του Lee Schratch Perry, που κυκλοφορεί τον πρώτο δίσκο στην ιστορία που ηχογραφήθηκε από έμβρυο.

Για την ακρίβεια, για το Sounds of the Unborn, όπως θα λέγεται ο εν λόγω δίσκος που θα κυκλοφορήσει από τη Sacred Bones, οι κινήσεις του εμβρύου μεταφράστηκαν σε ήχους μέσω βιοηχητικής MIDI τεχνολογίας, που εξάγονταν στο synthesizer του μπαμπά του. Στη συνέχεια, η Hart και ο Diaz Mathé ανέλαβαν τη μίξη του δίσκου (με την παρουσία της κόρης τους, που στο μεταξύ, είχε γεννηθεί), προσπαθώντας να επέμβουν όσο το δυνατόν λιγότερο στο «υλικό» της Luca Yupanqui.

Για όσους θέλουν να σπάσουν το κοντέρ του χιπστερόμετρου, ο δίσκος κυκλοφορεί στις 2 Απριλίου.

Σας έχουμε και το πρώτο single:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Jay Z, Foo Fighters και Tina Turner ανάμεσα στα ονόματα που τιμούνται φέτος από τον θεσμό.

Ο τραγουδιστής ήταν 85 ετών.

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top