Πέθανε η μουσικός και παραγωγός Sophie στα 34 της χρόνια.

Ο θάνατός της ήρθε ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρα του Σαββάτου (30/1) στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου ζούσε. 

Στην επίσημη ανακοίνωση του management της διαβάζουμε: «Με βαθιά λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε πως η μουσικός και παραγωγός Sophie πέθανε το πρωί, περίπου στις 4 η ώρα, στην Αθήνα, όπου ζούσε, ύστερα από ένα ξαφνικό ατύχημα. Αυτή τη στιγμή, o σεβασμός και η ιδιωτικότητα για την οικογένειά της είναι η προτεραιότητά μας. Θα θέλαμε επίσης να σεβαστείτε τους fans της και να αντιμετωπίσετε την προσωπική φύση αυτής της είδησης με ευαισθησία».

Σύμφωνα με το Pitchfork, το ατύχημα αφορά θανατηφόρα πτώση της μουσικού: «Ειλικρινής στην πνευματικότητά της, σκαρφάλωσε για να δει την πανσέληνο και κατά λάθος, γλίστρησε και έπεσε. Θα είναι πάντα μαζί μας».

H Sophie προερχόταν από τη Σκωτία και δραστηριοποιούταν μουσικά την τελευταία δεκαετία, αντιμετωπίζοντας πάντα την pop και την ηλεκτρονική μουσική από  μια avant-garde σκοπιά. Πέρα από τη δική της μουσική (κυκλοφόρησε το 2018 τον δίσκο Oil of Every Pearl's Un-Inside), η Sophie είχε συνεργαστεί ως παραγωγός με ονόματα όπως οι  Madonna, Charli XCX, Vince Staples, Let's Eat Grandma, μεταξύ άλλων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured