Έρχεται νέο ep από την Billy Nomates

Ακούστε το πρώτο single, "Heels".

news.team
news.team

Τη γνωρίσαμε τη χρονιά που πέρασε με το πολλά υποσχόμενο ομώνυμο ντεμπούτο της, αλλά την ακούσαμε και πρόσφατα να συμμετέχει στο Spare Ribs των Sleaford Mods -αφού πρώτα οι δεύτεροι είχαν κάνει ένα πέρασμα από τον δικό της δίσκο. 

Τώρα η Billy Nomates ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός νέου ep με τίτλο Emergency Telephone. 

Πρόκειται να ακούσουμε το νέο ep στις 5 Μαρτίου και θεματικά θα καταπιάνεται με «την έλλειψη επικοινωνίας -προσωπικά, εγκεφαλικά, σωματικά».

Μαζί με την ανακοίνωση, η βρετανή μουσικός έκανε διαθέσιμο και το πρώτο single από το Emergency Telephone, το κομμάτι "Heels".

Βλέπετε το βίντεο για το κομμάτι παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

Δείτε το βίντεο κλιπ του "The Strike".

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top