news.team

Πριν μερικά χρόνια, ο Gene Simmons των Kiss είχε δηλώσει πως «το rock πέθανε».

Τώρα, με αφορμή ένα livestreaming των Kiss την Πρωτοχρονιά, η μπάντα έδωσε συνέντευξη στην Gulf News και ρωτήθηκαν και πάλι για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Ο Gene Simmons φαίνεται πως ακόμη υποστηρίζει τη συγκεκριμένη θέση, δηλώνοντας συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων: «Το rock είναι νεκρό. Κι αυτό γιατί οι νέες μπάντες δεν έχουν δώσει χρόνο στο να δημιουργήσουν εκλυστικότητα, ενθουσιασμό και επικά πράγματα. Θέλω να πω, οι Foo Fighters είναι φανταστική μπάντα, αλλά είναι μια μπάντα 20 ετών. Οπότε, μπορείς να γυρίσεις πίσω, από το 1958 ως το 1988.  [...] Από το 1988 ως σήμερα, είναι πάνω από 30 χρόνια. Πες μου ποιοι είναι οι νέοι Beatles. Δεν μπορείς. Υπάρχουν δημοφιλείς μπάντες. Οι BTS είναι πολύ δημοφιλείς. Όλων των ειδών τα συγκροτήματα είναι δημοφιλή. Αυτό δεν σημαίνει εμβληματικότητα και υστεροφημία πάντα. Είναι κάτι διαφορετικό».

Βέβαια, τα λόγια του Gene Simmons δεν βρήκαν εντελώς σύμφωνο ούτε τον «συμπαίχτη» του Paul Stanley, ο οποίος βλέπει τα πράγματα από ελαφρώς διαφορετική σκοπιά, βρίσκοντας ακόμη ψήγματα rock 'n' roll στη σύγχρονη μουσική και με τη σειρά του είπε: «Λοιπόν, είναι πολύ ενδιαφέρον ότι η μόνη μουσική που ξεπουλάει μόνιμα στις συναυλίες σε μεγάλη κλίμακα είναι το rock 'n' roll. Και πολύ ειλικρινά, αν πας να δεις μερικά από τα πιο πρόσφατα acts, θα έλεγα ότι κάνουν shows α λα Kiss. Το Kiss DNA υπάρχει σε κάθε venue ψυχαγωγίας που θα δεις.  [...] Νομίζω είναι μια αφύπνιση στο κοινό για το τι είναι δυνατό και για το ότι δεν θα έπρεπε να δέχονται λιγότερα. Επομένως, όσον αφορά το θάνατο του rock 'n' roll, θα πόνταρα τα λεφτά μου, για να το πούμε έτσι, στο ότι οι Led Zeppelin θα επιβιώσουν περισσότερο από οτιδήποτε είναι νούμερο ένα σήμερα».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured