Αυτές τις γιορτές, ευχηθείτε με τις ψηφιακές κάρτες των Radiohead

Σε περίπτωση που βαρεθήκατε τις κοινότοπες κάρτες...

news.team
news.team

Με γιορτινές διαθέσεις (περίπου) επέστρεψαν οι Radiohead μέσω της Public Library τους, με μια σειρά από κάρτες για τις γιορτές.

Μπαίνοντας σε αυτόν τον σύνδεσμο, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας κάρτα Radiohead -αν δεν σας φαίνονται αρκετά γιορτινές, μην ξεχνάτε πως πρόκειται για τις κάρτες των Radiohead.

Η ίδια η μπάντα σχολίασε σχετικά: «Αυτή η γιορτινή κάρτα είναι για σας, για να τη στείλετε σε φίλους, νέους και παλιούς. Κανένα στοιχείο των δεδομένων δεν θα αποθηκευτεί από τους Radiohead.  Παρ' όλα αυτά, αν ενδιαφέρεστε να έχετε νέα από τους Radiohead, περπατήστε ήσυχα και εγγραφείτε στο W.A.S.T.E. Σας παρακαλούμε, μην τρέχετε. Αυτή εξακολουθεί να είναι μια βιβλιοθήκη».

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top