Χορεύετε μόνοι σας στον καθρέφτη το "Lotus Flower"; Κάντε το με το καπέλο του Thom Yorke.

Μιας και το καπέλο που φορούσε ο αρχηγός των Radiohead στο βίντεο του κομματιού βγαίνει σε δημοπρασία και μάλιστα, για καλό σκοπό.

news.team
news.team

Έχει πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του "Lotus Flower", στιγμιότυπα του οποίου αναπαράχθηκαν ουκ ολίγες φορές στον σοσιαλμιντιακό ωκεανό του διαδικτύου. Ο λόγος για το καπέλο που φόρεσε ο Thom Yorke στο βίντεο για το κομμάτι από το The King of Limbs των Radiohead, το οποίο τώρα βγαίνει σε δημοπρασία.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τη συγκεκριμένη δημοπρασία θα διατεθούν υπέρ οργανισμών που δραστηριοποιούνται για την ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο των όρχεων.

H εν λόγω δημοπρασία γίνεται μέσω eBay και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει αγγίξει το ποσό των 6.500 λιρών (περίπου 7.300 ευρώ).

Για όσους έχουν γερό κομπόδεμα και θέλουν να αναπτύξουν το show τους στον καθρέφτη, αλλά να κάνουν και κάτι καλό...

" data-instgrm-version="13" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top