Επειδή οι ζωές μας δεν ήταν αρκετά τρομακτικές, ο John Carpenter κυκλοφορεί νέο δίσκο

Το Lost Themes III: Alive After Death θα είναι ο τρίτος δίσκος με μη κινηματογραφική μουσική του «άρχοντα του τρόμου». Ακούστε το "Weeping Ghost".

news.team
news.team

Τον τρίτο του δίσκο με μη κινηματογραφική μουσική ανακοίνωσε ο John Carpenter. 

To Lost Themes III: Alive After Death θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2021 από την Sacred Bones. Σε αυτό, ο Carpenter θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με  τον Cody Carpenter και τον Daniel Davies, ύστερα από το Lost Themes του 2015 και το Lost Themes II του 2016 -στο μεταξύ, βέβαια, οι τρεις τους έγραψαν το soundtrack για το reboot του Halloween, το 2018. 

Ο John Carpenter σχολίασε σχετικά με το πώς δούλεψαν το νέο αυτό άλμπουμ: «Ξεκινάμε με ένα θέμα, μια μπασογραμμή, ένα pad, κάτι που ακούγεται καλό και θα μας πάει στο επόμενο ηχητικό στρώμα. Από εκεί, απλά συνεχίζουμε να προσθέτουμε. Καταλαβαίνουμε τις αρετές και τις αδυναμίες του άλλου, το πως να επικοινωνήσουμε χωρίς λέξεις και η διαδικασία είναι ευκολότερη από ό,τι στην αρχή. Έχουμε ωριμάσει».

Μαζί με την ανακοίνωση του Lost Themes III, ήρθε και το πρώτο δείγμα από αυτό, το κομμάτι "Weeping Ghost".

Το ακούτε παρακάτω:

FEATURED TODAY

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, αποχαιρετά με τη σειρά του τους Daft Punk, σκαρφαλώνοντας προς την κορυφή, με τα

Top